vrijdag 3 juni 2011

7 E ZONDAG VAN PASEN 2011 JAAR A


Vieringen en intenties Georgiusbasiliek

Zondag 5 Juni 9:30 uur Eucharistieviering  met Georgiuskoor (Paus Johannesmis).
wij vragen Gods zegen voor allen die deel uitmaken van onze parochie en bidden in bijzonder om verhoren van de gebedsintenties die zijn geschreven in het intentieboek.

Ons gebed wordt gevraagd voor de zieken van onze gemeenschap, vooral voor de ernstige en langdurige zieken  en voor allen  die het moeilijk hebben.  En we vragen bijzonder  om kracht en verlichting voor hen die kort geleden het sacrament van de ziekenzalving ontvingen

Y Arjan Metz en Pauline Anak Ijang gaan het sacrament van het huwelijk ontvangen. God van liefde blijf hen steunen, opdat ze hun belofte kunnen waarmaken in voor en tegenspoed en alle seizoenen in hun leven. .

We gedenken ook onze parochianen  Jan Vellener, Hans te Riele, Jan van Tellingen, Tonnie Finnema,  Lidy Vellener - Pouwels en Ria van Loon - Schiphorst die onlangs zijn overleden.

De Misintenties zijn voor Ouders Marsman  - Dute, Ouders ter Beek, zoon Lex  schoondochter Jaennet, Wilhelmina Marie Mensink - Harmelink en zoon Jos, Riek Deuling  - Oosterbaan, Piet van der Wey.
Dick en Joke Wijnants  - Otger en John, en voor de jaargedachtenis van Johannes Mulder 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten